Tx360EU® Neusapplicator

De Tx360EU® neusapplicator werd ontwikkeld door een biotechnologisch onderzoek en ontwikkeling bedrijf in de Verenigde Staten. Deze medische inrichting wordt momenteel geproduceerd in Libertyville, Illinois, USA.

De Tx360 technologie werd goedgekeurd voor gebruik door de FDA in 2010, als medisch hulpmiddel voor de gezondheidszorg professional om kleine hoeveelheden vloeistof aan de nasale route, waaronder het gebied van de inferieure turbinate, superieure turbinate, sphenopalatine foramen, etc. Het is te leveren bestemd voor gebruik bij volwassen patiënten met intacte neusslijmvlies. Het apparaat maakt een eenvoudige, veilige en directe toegang tot de binnenste delen van de nasale route. Het laat de zorgverlener naar de Sphenopalatine foramen dat is de beoogde regio, bij het uitvoeren van een Sphenopalatine ganglion zenuwblokkade gemakkelijk bereiken.

Tx360EU® neusapplicator heeft een zachte naald extensie waarmee de anestheticum direct aan de sphenopalatine foramen geleverd. Het resultaat is een onmiddellijke verlichting van hoofdpijn, verwacht van een zenuwblokkade. De behandeling duurt minder dan 30 seconden, en de meeste patiënten melding van een vermindering van de pijn binnen een paar minuten.

AANKOOP

Hoe het werkt

tx360img

Omdat de SPG ligt diep in de neusholte kan een normale neusspray de gewenste locatie niet bereikt . In tegenstelling tot andere neussprays , de revolutionaire is Tx360EU® neusapplicator ontworpen om voorzichtig in de neus van een patiënt worden ingebracht , als ze zitten , en leveren medicijnen nauwkeurig en consistent op het gebied van de SPG .

De Tx360EU® is geen hoofdpijn behandeling per se , is een medicatieafgifteinrichting een SPGB transformeert in snel, eenvoudig , comfortabel procedure . Hierdoor kunnen vakman veilig en efficiënt de SPGNB voeren zo vaak als nodig ten behoeve van herstel van de normale fysiologische functie van de parasympathische outflow in de schedelholte regio – resolutie van hoofdpijn.

Lees verder

Tx360EU Live Instruction Video