Tx360EU® VOOR GEBRUIK

Enige apparaat in zijn soort in de wereld, Tx360EU® is een revolutie in medicatie levering.

De Tx360EU® neusapplicator apparaat is bedoeld om vloeistoffen te leveren, geselecteerd door een professionele zorgverlener, op het slijmvlies die structuren van de nasale route, zoals de inferieure turbinate, midden turbinate, superieur turbinate, sphenopalatine foramen, neustussenschot, etc. De Tx360EU® is een hulpmiddel voor artsen in de afgifte van geneesmiddelen als zenuwblokkade middelen bij het uitvoeren sphenopalatinum ganglion zenuwblokkade behoeve van de behandeling van hoofdpijn.

Over ons

Dr. Tian Xia, de enige eigenaar van het bedrijf, had Tx360® apparaat uitgevonden. Het is momenteel beschikbaar voor verkoop in de Verenigde Staten (Tx360®), en de Europese Unie (TxEU360®).
Tian Medical is gevestigd in Libertyville, IL. Het bedrijf is vooral actief in de onderneming financiering, onderzoek en ontwikkeling van biotechnologie en life sciences.
Tian Medical
had Tx360EU® neusapplicator ontwikkeld.

Tx360EU® medisch hulpmiddel is het enige product in zijn soort in de handel beschikbaar voor verkoop in de Verenigde Staten (Tx360®) en de Europese Unie (Tx360EU®) voor gebruik door medische professionals.

Tian Xia

HORLOGE Tx360EU® INSTRUCTIEVIDEO’S: